INFORMACIÓ BÀSICA

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: F.Xavier MASDEU CARDONA

Finalitat: Gestió de clients, comptable, fiscal i administrativa. Prestació dels serveis sol·licitats. (Assessoria fiscal, laboral i comptable).

Legitimació: legitimació per consentiment de l’interessat o legitimació per execució d’un contracte

Destinataris: Organitzacions o persones directament relacionades amb el responsable (col·laboradors) i entitats amb les quals hi hagi una obligació legal.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional

Ubicació: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.masdeuassessoria.cat

 

RESPONSABLE

Identitat

  • Identitat: F.XAVIER MASDEU CARDONA.
  • CIF: 39.869.533-E,
  • Adreça Postal: C/Alt de Sant Salvador nº14,entresol, 43201, Reus (Taragona)
  • Telàfon: 977 322797
  • E-Mail: info@masdeuassessoria.com

 

FINALITATS

Descripció ampliada de la finalitat del tractament:

 

En ASSESSORIA MASDEU tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de: 1 Gestionar administrativa i comercialment la cartera de clients de l’empresa. 2 Gestionar l’enviament de la informació (per mitjans postals o electrònics) que pogués ser necessària en el tractament i gestió dels serveis contractats. .4 Poder prestar els serveis d’àmbit: fiscal, laboral, comptable i tràmits en trànsit.

 

CONSERVACIÓ

 

Terminis o criteris de conservació de les dades:

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

LEGITIMACIÓ

La base legal per al tractament de les seves dades està basada en el consentiment de l’interessat o per l’execució d’un contracte.

 

 

DESTINATARIS

 

Durant el període de durada del tractament, F.Xavier MASDEU CARDONA. podrà realitzar cessió de dades a Organitzacions o persones directament relacionades amb el responsable: Prestadors de serveis amb els quals hi hagi un Contracte de Prestació de Serveis “Josep Mª Monné Barceló” en matèria laboral, col·laboradors en àmbits diversos (Prevenció de riscos laborals, Protecció de dades, Assegurances de conveni …, bancs i entitats amb les quals hi hagi una obligació legal: Agència Trubutaria, S. Social, Registres públics.

 

No es realitzaran transferències internacionals de dades.

 

DRETS

 

L’interessat pot exercir els següents drets: Dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals. Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió. Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament. Dret a oposar-se al tractament. Dret a la portabilitat de les dades. Dret a retirar el consentiment prestat.

 

Per a això podrà emprar els formularis habilitats per l’empresa, o bé dirigir un escrit a F.Xavier Masdeu Cardona., També pot enviar un correu electrònic a info@masdeuassessoria.com A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

 

CONSENTIMENT

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixos com del seu tractament, és prestar-li el servei o producte sol·licitat. A continuació podrà acceptar les finalitats que cregui convenients marcant la seva casella corresponent, tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per a prestar-li el servei o producte sol·licitat, en el cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrà prestar / lliurar el servei / producte associat.

[X] Prestació del servei contractat (Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat marqui aquesta casella)

[_] Intercomunicació per mitjans postals i / o electrònics d’informació necessària per a la prestació del servei així com l’enviament d’ofertes i serveis que puguin ser del seu interès (Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat marqui aquesta casella)

[_] Incorporació en els dispositius informàtics del “cerfificado digital” del client per a realitzar telemàticament les actuacions davant l’administració, d’acord amb els serveis contractats (Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat marqui aquesta casella)